Erbjudande- 30kr rabatt!

Nu är det dags att börja bereda plats för vår nya kollektion, därför kan du nu köpa våra armband på Café Mumma med 30kr rabatt, hela helgen!

Stöd Rädda Barnen med 5kr och köp något snyggt till dig själv eller någon annan :)

Titta i kategorin 'armband' för att se hur de ser ut, det finns kvar några av dessa varianter, så besök Café Mumma i helgen och köp ett innan någon annan hinner före.

Så med detta fina erbjudande önskar vi er alla en jättefin helg! (för när det är torsdag är det ju redan nästan helg)

/R & L


Onsdag onsdag.

Ingen direkt trevlig dag idag tycker jag :P
Jag har pluggat sen jag kom hem från skolan, nu äntligen känner jag mig något sånär klar. fy fan!
Men på håltimman i skolan åkte i alla fall jag Regina och Carro hem till carro för lite fika :) det var the highlight of my day :P

Sen har det väl varit lite roligt att jag har använt två av våra nya armband från vår vårkollektion hela dagen idag med :D känt mej riktigt lyxig : ) 
/ L


Det var vi som lyfte dit stenen

Vårkollektion på G!

Det allra roligaste med vårt företag är när vi får hem nya varor, och speciellt när det är riktigt fina saker, som idag! Vi har bestämt oss för att göra en lite mindre vårkollektion, som är snygg, stilren och lyxig med god kvalitet.

Kollektionen kommer dyka upp i mitten av Februari, men vi kommer att börja släppa delar av kollektionen tidigare till beställning. Vi uppskattar den själva och hoppas ni med kommer att göra det (:

De som kikar extra noga på mina handleder imorgon kan se två av tio smycken som blev dagens resultat. (: Förresten kommer det redan till helgen att dyka upp ett finfin erbjudande, let's buy some luck!

Strax blir det att åka iväg och träna, ha en fin kväll/ R


En vecka i skolan avklarad.

Första veckan i skolan är nu avklarad.
Omtumlande vecka. Redan fått reda på provdatum och inlämningsdatum, känns ju jävligt bra NOT!
Var lite på mumma med Emöke Carro och Regina förut, precis hemkommen. Gott med Kaffe och macka.

Sitter nu och funderar på om jag ska hänga med Malin och Emöke till skövde eller om jag ska stanna hemma, stannar jag hemma sparar jag antagligen pengar men om jag åker får jag kanske med mig något jag blir glad över hem :) vilket är mest värt kan man ju undra?
får fundera en timme till, sen måste jag bestämma mig :P

För övrigt kommer jag och Regina tillverka fler nya och snygga armband inom en snar framtid, för nu drar vi igång igen efter att ha legat lite på latsidan. Håll utkik så får du snart veta mer :)


       


ha det / L

En veckas härlighet

Sista veckan på jullovet har varit helt perfekt. Inget jobb, massa vänner, kaffe, godis, film och mys.  Jag kan rekommendera L.A gigolo, bara för att Ashton Kutcher helt plötsligt blivit galet snygg och hans klädstil är perfektionism. Mycket sevärd.

Igår bestämde vi oss för att vara lite aktiva och istället för att sova bort hela dagen började vi med en stor brunch hos mig. Vi åt oss mätta på pannkakor, scones, yoghurt, pep's m.m. innan vi fortsatte dagen med hockey. På kvällen blev det bubbelbad och bastu, kunde inte bli mycket bättre.

Avslutningsvis slänger jag in en bild från mitt julfirande eftersom Linn laddat upp så mysiga och fina bilder från sin julafton. Och jo, jag förstod precis vad du menade angående juldagen ;)

/R


Juldagen i bilder och ord.

Jag kör en update till , jag har precis lagt in lite bilder från kameran, så trots att det är 6e januari idag lägger jag ut bilder från juldagen, men men vi har inte skrivit på ett tag så det får bli så :P
Första juldagen som alla var 18 år gamla så det var ju verkligen så att alla vara på topp, speciellt Regina :) hon vet nog vad jag menar, inget taskigt :P men men
här är vi goaa och gladaaa :P

     
   Regina och Jag                                                      Mickis Jennifer och Lovisa

    
   Carro, Jag och Mickis                                            Elin och Regina, we like kisses




Update

Hej hej, ja bloggen har ju legat lite på latsidan kan man ju säga, men men det är så skönt att ha jullov så att man glömmer bort att göra någonting annat än att bara ta det lugnt och vara med de bästa:P
men nu tar jag mig i alla fall lite tid .
Min julafton och nyår har varit underbara!!!!
Min julafton spenderade jag hos min faster Rita där det bjöds på mycket julmat och mycket julklappar :D
De julklappar jag blev gladast över var en sprillans ny mobil och ett presentkort på att göra sånadär akrylnaglar eller va fan det heter :P nöjd i alla fall, såhär såg min jul ut :)


Min Kusin, Min Bror och Jag

                                                                                                                                                           

Våran tomte blir bara oseriösare för varje år :P haha               Här sitter vi och äter maaaat!

RSS 2.0