och vart tog armbanden vägen?

Om ni undrar, vilket ni säkerligen alla gör, varför det inte skrivs så mycket om armband just nu, så är det för att vi har jullov. Jullov från skolan och från vårt lilla, fina företag. Armbanden finns som vanligt att köpa på Mumma och Klipp-Er och att beställa från oss, men utbudet är inte det bästa för tillfället.

Man kan säga att vi laddar batterierna, för till våren kommer det att komma mycket nytt och fint. Vi har en hel del spännande idéer och projekt på gång...

Så till dess, får ni hålla ut med att läsa om allt annat roligt som händer i våra liv, next up: Nyår!


såhär kan det exempelvis se ut när vi inte gör armband, en zeebrae och en griiiis!

(titta in i kategorin 'armband' för att kika på våra armband)

Christmas

Nu är julen här och det är så fint och mysigt överallt. Julafton avklarad, juldagen avklarad (eller inte..) och nu siktar vi mot nyår, perfekt! Det allra bästa med julen är att hela min stora, härliga familj kommer hem. Det finns alltid någon att retas med hemma, eller kolla på film eller äta någon med.

Julafton var lika lyckad som vanligt, och lika traditionell. Massa god julmat, fina paket, gamla minnen och sällskapsspel. Jag somnade gott i min säng sen. Nöjd. Min julklapp till familjen var en middag på Mumma, så strax ska vi dit och äta, gott! Det blev liksom en present till mig själv också, jag ska nog ta parmapasta och vit chokladmousse till efterrätt! Gott!

Hare fint, och god jul lite såhär i efterskott! /R



Vilket konstverk! Tomtenissar som klättrar mot stjärnan.. hihi

I love you, but i love me more

Söndag, härliga söndag! Även fast man jobbat, även fast man knappt sovit någonting, även fast man har huvudvärk efter gårdagens bravader, så älskar jag söndagar!

Efter mitt arbetspass på Mumma så kom jag hem till ett inte-okej-stökigt-rum som jag helt enkelt fick ta tag i. Jag slängde  in det mesta i garderoben, men det syns ju inte om man har garderobsdörren stängd. Smart!

Sen kom min storasyster från Stockholm hem och det blev en tv-kväll med nachoschips, perfekt. Nu är jag jättepigg, eller övertrött, och det är skola imorgon. Snart ska jag sova i min nybäddade säng som kommer lukta så gott av nytvättade lakan. Som sagt, jag älskar söndagar och allt vad det innebär!

Vart kommer då armband in i bilden? Jo, imorgon finns dem återigen på vadsbogymnasiet, på mumma, och klipp-er, så för tusan, passa på och köp lite julklappar!

God kväll gott folk / R


Saturday, Saturday woohoowow

Ja nu är det lördag, är precis hemkommen från skövde, har varit och handlat lite julklappar men Maria, Malin och Julia. Tyvärr blev det dock mest till mig själv, mindre bra :/ men men man måste få unna sig lite ibland och det var jag värd!
Nu är jag iaf hemma, har duschat och ska börja göra mig iordning litegrann, tror jag ska skruva upp musiken här även om jag är själv på rummet, jag börjar känna mig iform för fest !!!

Hoppas att vi ses i dimman nu då , för dit ska jag ..

ha en rolig lördag gott folk / Linn

coffee

Nu är det äntligen, äntligen helg! Har nyligen avnjutit en kopp kaffe på Mumma tillsammans med Elin, Lovisa och Linn. Det var både gott och trevligt. Jag och Linn passade även på att fylla på armbanden, nu finns det många fina och nya armband såhär lagom innan sista julklappsruschen, passa på!

Kvällen blir lugn. Är väldigt trött och behöver verkligen få sova och vila upp min hals, för imorgon, då är det mycket som står på programmet. Jobb, jobb och fest! Det är dags att fira att alla viktiga inlämningsuppgifter är avklarade, och det gör jag helst med världens finaste tjejer!

Trevlig helg gott folk! / R


Kaffe är himlans gott alltså!

All I want for christmas...

Nu har jag tagit jullov! Sista viktiga uppgiften avklarad och jag kan nästan inte sluta att le för mig själv, det känns helt underbart! Det är snö och överallt spelas julmusik, precis som det ska vara dagarna innan julafton...

Strax är det dags att gå iväg till jobbet men det känns bara trevligt, Mumma är så mysigt, specciellt i juletider!

Slänger upp två bilder på armband som jag och Linn knåpade ihop igår. Glöm inte att alla ni som är elever på Vadsbogymnasiet har chansen att köpa våra armband i Cafeterian fram tills tisdag. (självklart säljs dem på Mumma och Klipp-er som vanligt också)


Love, 110kr                                                                                Rosett, 99kr


Ha en fin dag! /Regina

Armband säljes i Cafeterian på Vadsbogymnasiet

Hej mitt vinterland, nu är jag här !
Det känns som jul när det är sånt snöväder :)

Vi vill bara berätta för er att den 17-18 december (torsdag-fredag)
kommer vi att sälja våra armband i Cafeterian på Vadsbogymnasiet!
Så för alla er som går på vadsbo eller som vill kika in, glöm inte att ta med er plånboken och köp ett armband och dela med dig av lycka :)
Men om ni glömmer plånboken så kan jag meddela er att ni får en extra chans att köpa de på samma ställe också på måndag och tisdag 21 och 22 december innan jullovet börjar :)

Hoppas att ni kommer att ha Lycka på julafton :)                           
  
 

Julstämning

Nu är det verkligen inte långt kvar tills julafton. Det ska bli så mysigt när hela familjen samlas, pratar gamla minnen och äter julmat. Många dagar fyllda med kärlek och julstämning.
Fast just nu är längtan efter jullov nog allra störst, att under mer än två veckors tid få slippa att tänka på skolan och alla måsten, helt underbart!



Tänkte visa er lite fler armband: (Under kategorin 'Armband' finns bilder som visats tidigare')

            

Snöflinga- dubbel kedja, 115kr                                 rosa fläta + kedja, 99kr

          

Princess, 110kr                                                    Handbojor- freedom, 110kr


Nytt armband

Peace out, 89kr



Finns i färgerna rosa, brun, svart, röd. Peacemärket finns även i guld.

Köpvillkor

Beställa/köpa ett armband: Ett litet utbud av våra armband säljs på frisörsalongen Klipp-Er eller Café Mumma.
Om du vill beställa ett armband så skickar du ett mail till: [email protected]
Mer information om hur du går till väga hittar du under fliken "beställ ett armband".

Leveranstid: Om armbandet finns i lager så dröjer det ca 3 arbetsdagar innan du får ditt armbandet, är det beställningsmaterial kan det ta upp till 7 arbetsdagar.

Fraktkostnad: Fraktkostnaden per armband inom Sverige är 12kr. Om du beställer minst 4 armband står vi för frakten. Om du inte bor i Sverige kan vi skicka armband enligt överenskommelse.

Vi tar även specialbeställningar (särskilda önskemål) på armband. Bor du i Mariestad kan du hämta dina armband hos oss eller få dem undanlagda på Klipp-Er eller Mumma, annars skickar vi dem per post.

Kontakta oss för mer information eller övriga frågor:
[email protected]

Photo booth at Café Mumma

Just nu sitter jag, Regina, Lovisa och Caroline på Café Mumma. Lite fika, lite plugg och hög mysfaktor. Det blir mycket trevligare att plugga i en mysig miljö med fina vänner!

Fast en tråkig nyhet är att en tjuv varit framme och knyckt ett av våra armband. Tydligen är de så eftertraktade att folk gör vad som helst för att få tag på ett ;)

ha en fin dag!



våra armband, jag,  lovisa och ett stycke regina


En personlig julklapp som skänker lycka

Nu börjar julklappshetsen. Jag tycker det är lika svårt varje år att komma på julklappar till hela familjen. Varje år uppstår det diskussioner kring att skippa det här med julklappsinköp, ska bli spännande att se hur det slutar detta år. Antagligen precis som vanligt, med att alla traditionsenligt köper julklappar till varandra. Mig spelar det ingen roll, för jag har faktiskt kommit på en liten idé, hehe...

Men till er som inte vet vad ni ska köpa till flickvänner, syskon, eller kusiner, så har jag en väldigt fin idé! Varför inte passa på att stödja Rädda Barnen och köpa ett personligt armband? (ni kan titta på några av dem under kategorin "armband")

Ni har möjligheten att själva välja hur det ska se ut, för att vara säkra på att ingen har ett likadant, eller så kan ni besöka Klipp-Er eller Café Mumma i Mariestad. Har ni frågor eller funderingar är det bara att höra av sig till oss här på bloggen eller till vår mail:

[email protected]

Att ge önskan om lycka i livet i present, julklappsproblem löst!


(det är alltså inte oss, utan armbanden vi har på oss på bilden som man kan köpa)


Underbart med helg!

Idag är det lördag och det känns så jävla skönt .. det är så himla mycket i skolan :P
Men ikväll ska jag till jönköping på inflyttningsfest, FILMTEMA.
Jag ska vara tingeling, fick låna en dräkt så det känns kul :)

Det närmar sig jul nu med , jag har verkligen inte köpt en enda julklapp .
Jag tror jag får gå till KlippEr eller Mumma och köpa ett armband av mig själv.
Vi gick ju som sagt dit igår med flera nytillverkade så det finns nog något armband för alla, gå dit o kolla :)

Nee jag är trött på detta väder och ständiga mörker, visst det kan vara mysigt men jag vill ha sommar !!!
Här är jag och Regina på självaste midsommar, längtar tillbaka dit :)



Vad kostar ett armband?

Idag har vi levererat våra armband till Klipp-Er och Mumma i Mariestad. Det fick bli någon slags provisorisk lösning eftersom veckan har varit väldigt stressande med prov och redovisningar hit och dit. Nu finns de i alla fall där att köpa :) Urvalet varierar eftersom vi inte gör många likadana armband, men om det är något som tar slut i färg etc. så är det bara att höra av sig till oss så fixar vi det :) Antingen här på bloggen eller på mail:
[email protected]

Jag tänkte också passa på att besvara en fråga som vi har fått ett par gånger, nämligen vad armbanden kostar. Eftersom tillverkningskostnaden på dem varierar så gör även priserna på armbanden det, men de ligger mellan 80-125kr. De flesta armband kostar dock 99kr.

Passa på att köp lite julklappar eller skäm bort er själva. Besök salong Klipp-Er eller Mumma och stöd Rädda Barnen. (armbanden fylls på beroende på efterfråga, så det finns alltid nya, fina smycken att titta på)

Ha en trevlig helg!

ha Lycka UF


Såhär ser föresten vår logotyp ut. Fyrklövern som vi fäster på varje armband och symboliserar lycka, samt en kedja som formar ett armband runt. Det tog allt lite tid att komma på den, he he

Rädda Barnen!

Det är så himla hemskt, jag var precis inne på rädda barnens hemsida och läste lite om vad de gör för barnens rättigheter och började läsa lite om barnsoldater.
     Visste ni att det finns DRYGT 300 000 barnsoldater i världen? En tredjedel av dessa är tjejer, resten är pojkar. Alltså kan ni tänka er detta?
När barnen är 6-7 år gamla kidnappas dem, från sina egna hem, av soldater och rekryteras under tvång.  Många av de barnen som blir kidnappade tvingas också att vara med och döda sin familj.
      För att lättare få barnen att lyda order och utföra de mest hemska och blodiga handlingar injiceras de med beroendeframkallande droger så att de inte säger emot. Barnen skickas ibland också till läger där de får lära sig att döda och bli starka. Många barn dör under dessa vistelser på grund av misshandel från de vuxna soldaterna.

Kan ni tänka er en liten 6åring hålla i ett vapen och skjuta mot andra människor? Jag kan verkligen inte förstå det, ett litet oskyldigt barn. Att vara med i krig är en hemsk upplevelse för en vuxen människa men tänk er ett barn, strida som en jävla mördarmaskin men samtidigt lida av ångest, apati, depression och mardrömmar.
     Så ska inte en sexårings liv se ut, de ska vara hemma med sin mamma, leka kurra gömma, umgås med sina kompisar och börja sin första dag i skolan.
            
Som tur är finns det organisationer som gör något åt detta! Rädda Barnen finns med i flera länder och hjälper barnsoldater bort från armeén för att återgå till ett så normalt liv som möjligt!

Genom våra armband stödjer du Rädda Barnen och deras arbete för barnens rättigheter !!
Från och med FREDAGEN den 4 DECEMBER, alltså imorgon kan ni köpa våra armband på Café Mumma och Salong KlippEr

/ Linn




Glimtar från julskyltningen






Lite mer lycka

Vi har ju bara visat några av våra armband på bild så tänkte lägga upp lite fler. Har långt ifrån bilder på alla, men här är iaf några till:
(har ni missat tidigare bilder så ligger de under kategorin "armband")



Love, Lycka, Belief                  sol och stjärna           

änglavinge och live            Finns m. olika färger och berlocker  


lång fläta med kedja             sax och kam                    

RSS 2.0