Novemberregn

Sista dagen i november kännetecknar verkligen månaden, blött, grått och trist. Men det är ändå ganska mysigt, så länge man är inomhus med tända ljus och nybakta lussebullar åtminstonde...

Jag tänkte berätta lite om ha Lycka's allra första försäljningstillfälle, julskyltningen i lördags. I början av dagen gick det ganska segt och alla förhoppningar släcktes. Det var inte så många inom vår målgrupp på stan som vi hoppats på och vår säljplats var kanske inte den bästa, men efter några timmar så kom försäljningen igång.

Vi sålde ungefär hälften av det vi hittills tillverkat ca 25 st, vilket kändes som en bra start! Alla positiva kommentarer värmde verkligen och det kändes bra att ha en liten "provförsäljning" så vi vet vilket material vi ska beställa mer av nu när vi ska tillverka nya. Vi fick även några beställningar, och det går jättebra att fråga om det är något särskilt man önskar.

Tack alla som kom och hälsade på och köpte av oss :) Nu är det dags att ta nya tag innan vi lämnar första leveransen till Klipp-Er och Mumma på fredag! / Regina





Julskyltning

Nu springer vi runt här och irrar som ett par yra höns ! Är allting med? Har du tänkt på allt?
Några frågor som återkommit under denna morgon :P

Men nu drar vi mot torget, ska bli kul att se hur många armband som kommer att säljas !

Jag hoppas att ni kommer dit och kollar lite i alla fall :)

Sen är det fyrverkeri på kvällen , blir en mysig dag.

Seeee ya ! / RL


armband och idol

Just nu sitter vi och kollar på idol och förbereder inför morgondagen, det är kaos och papper överallt. Vi tänkte att ni kunde få se några av de armband vi gjort och kommer att sälja imorgon.

Vi har många andra varianter men här är några:




Peace out / RL

Välkommen till vår blogg!

Den här bloggen tillhör UF-företaget ha Lycka som drivs av oss, Linn Andersson och Regina Hultin. Företaget är vårt projektarbete och startades i oktober detta år.
Vi tillverkar och säljer armband, varav 5kr av varje sålt armband går till Rädda Barnen.
Vår tanke är att man ska skänka lycka till världens barn genom att köpa våra armband.

Att ha Lycka och ge det till andra.

På vår blogg kommer ni att kunna läsa om oss och vårt företag. Vi kommer att visa våra armband och berätta om hur det går för oss under vårt UF-år.

Just nu förebereder vi oss för morgondagen, vårt första försäljningstillfälle, julskyltningen i Mariestad. Vi hoppas att så många som möjligt kommer och tittar förbi. Vi står utanför Kelba/Hemtex någonstans.

Om ni inte kan komma imorgon så kommer våra armband att säljas på Café Mumma och salong Klipp-Er i fortsättningen, men imorgon har vi fullt sortiment! (om ni är tidiga dvs)

Vi ses! / Regina och Linn


Under uppbyggnad

Från och med torsdagen den 26 November kommer UF-företaget ha Lycka UF att börja blogga här.

RSS 2.0